LITTLE THINGS MEAN A LOT

Of je nu klant of sollicitant bent, ik wil weten waar jouw kracht ligt en waar jij voor staat.
Daarbij kijk ik verder dan een cv of functieomschrijving. In elke kandidaat en iedere organisatie schuilt iets unieks. En juist die details doen het ‘m!

Kandidaten

Klaar voor een nieuwe baan?
Met bijna 20 jaar werkervaring als recruiter en verbinder in de techniek helpt LOT je aan een werkomgeving die écht bij je past. Ik begeleid je van de eerste kennismaking tot de ondertekening van je contract bij mijn opdrachtgevers.

Opdrachtgevers

Lastige vacature? LOT legt de lat hoog en neemt je het hele voortraject uit handen. Geen tientallen cv’s in je mailbox, maar direct aan tafel met één of twee uitstekende kandidaten. Talent dat past in jullie team en het verschil wil maken voor jouw organisatie.

Vacatures

Ik bemiddel in vaste banen waarbij je direct op contract gaat bij een van mijn opdrachtgevers.
Zit jouw vacature er op dit moment niet bij? Neem gerust vrijblijvend contact met me op om jouw mogelijkheden te bespreken.

EVEN VOORSTELLEN

Wie is LOT?

Aangenaam, Charlotte Reijnen! Familie en vrienden noemen me Lot, dus een passende bedrijfsnaam was snel gevonden. LOT staat voor de menselijke maat in mijn vak, niet voor kwantiteit of een grootschalige aanpak. Ik vind namelijk dat arbeidsbemiddeling veel persoonlijker kan en moet, met oprechte interesse voor klant en sollicitant. Of je nu wilt sparren over je loopbaan of wilt reageren op een interessante vacature, als kandidaat kun je altijd bij me terecht. Ook met mijn opdrachtgevers ga ik graag een langdurige relatie aan, op basis van gelijkwaardigheid. Ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg. Verder denk ik als sparringpartner graag mee op HR-vlak. Het liefst buiten de kaders.

CONTACT

Wat kan ik voor je doen?

Vragen?