Ben jij iemand die gemakkelijk contacten legt en commerciële kansen ziet en grijpt? Wil jij deel uit maken van een enthousiast team met mooie groeiambities in de Beveiligingstechniek? Dan is dit jouw baan!

Voor mijn opdrachtgever Seef Beveiligingstechniek in Milsbeek ben ik ter uitbreiding van het team op zoek naar een Accountmanager (32-40 uur/wk).

Organisatie

Omdat ontwikkelingen niet stilstaan, ontsproot uit Megens Elektrotechniek in 2017 een nieuwe onderneming: ‘Seef Beveiligingstechniek’. Seef is dé specialist als het gaat om technische installaties in de brand- en inbraakbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole en noodverlichting. Inmiddels bestaat Seef Beveiligingstechniek uit 11 medewerkers en hebben zij een gezonde ambitie om verder te groeien en jij als Accountmanager kunt hieraan jouw bijdrage gaan leveren!

Functie

Als Accountmanager Beveiligingstechniek benader jij potentiële klanten in de regio Nijmegen, Den Bosch en Venlo met als doel installaties en onderhoudscontracten te verkopen aan onder andere zakelijke klanten, installateurs en bouw- en vastgoedbedrijven. Je denkt in kansen en je bent altijd bezig nieuwe markten te onderzoeken waarbij je echter het belang van goed accountbeheer niet uit het oog verliest. Je weet een goede relatie ook op te bouwen met bijvoorbeeld verzekeraars, brandweer, projectontwikkelaars, installateurs en architecten waar je veelvuldig contact mee hebt. Natuurlijk doe je jouw werk niet alleen want je werkt nauw samen met je collega’s op kantoor. Zo bedenk je samen creatieve oplossingen voor klanten, stel je met de Calculator offertes op en zorg je uiteindelijk als team voor een optimaal resultaat.

Functie-eisen

• Je hebt een MBO+/HBO werk- en denkniveau waarbij een technische achtergrond (bijvoorbeeld werkervaring bij een technisch bedrijf) een pré is, technische affiniteit is een must.
• Je bent sterk in relatiebeheer en verkoop en/of je bent bereid om jezelf de rol van adviseur eigen te maken.
• Kennis van elektronische beveiligingssystemen is een pré.
• Kennis van het bouwbesluit m.b.t. brandveiligheid is handig.
• Je bent commercieel, communicatief sterk en je denkt in oplossingen.
• Je bent klant- en resultaatgericht en je bent een doorzetter.
• Je bent een teamspeler en je past binnen een informele organisatie.

Wij staan open voor kandidaten die nog niet veel werkervaring hebben maar wel enorm gemotiveerd zijn om het vak te gaan leren. Heb jij bijvoorbeeld ervaring als commercieel (technisch) medewerker en wil je graag de stap maken naar de functie van Accountmanager, dan kom ik ook graag met je in contact. Ben je juist een ‘senior’ in het vak, dan vragen wij relevante werkervaring in de (beveiligings)techniek.

Aanbod

Wij bieden jou een uitdagende baan in een klein en hecht team met gezonde groeiambities waar je alle mogelijkheden krijgt om jouw functie binnen de gestelde kaders in te gaan vullen. Je ontvangt een goed salaris tussen de € 2500 en € 4000 br/mnd/fulltime afhankelijk van leeftijd en werkervaring en een bonusregeling. Verder prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 25 snipperdagen en 13 ATV dagen, deelname aan pensioenfonds en een auto, laptop en telefoon van de zaak. Regelmatig worden leuke activiteiten georganiseerd zoals een barbecue, kerstdiner, teamuitjes en een vrijdagmiddagborrel!

Sollicitatie

De werving & selectie voor de vacature van Accountmanager Beveiligingstechniek bij Seef ligt exclusief bij LOT werving & selectie, je kunt dus voor al jouw vragen contact opnemen met Charlotte Reijnen, telefoonnummer 06-30736397 (ook buiten kantoortijden). Natuurlijk kun je ook direct solliciteren op deze vacature, graag zelfs! Ben jij de geschikte kandidaat dan plan ik graag een afspraak in voor een persoonlijke kennismaking en vertel ik je meer over deze mooie baan!