“Ik heb het naar mijn zin bij InnoTherm omdat ik hier mag werken in een klein bedrijf met leuke collega’s. We werken met mooie machines en je krijgt de tijd om kwaliteit te leveren. Iedere nieuwe locatie brengt weer andere uitdagingen met zich mee en dat maakt het werk leuk en divers.” -Tim Aben, Boormeester bij InnoTherm.

Voor mijn opdrachtgever Innotherm in Rijkevoort zoek ik een Boormeester/Medewerker buitendienst (32-40 uur/wk).

Organisatie

InnoTherm is actief in het verduurzamen van woonhuizen en bedrijfspanden op het gebied van bodemenergie en hemelwater infiltratiesystemen. Zij ontwerpen en realiseren complete warmtepomp installaties van de bron tot en met de warmtepomp. Je komt te werken in een jong en informeel team van negen medewerkers, er wordt hard werkt maar ook veel plezier gemaakt. Zij vinden het belangrijk dat collega’s zich kunnen ontwikkelen op een manier die bij hen past.

Functie

Je werkplek is telkens weer anders: de ene keer ben je bezig met het verduurzamen van een groot kantoorpand en de andere keer draag je je steentje bij aan de bouw van een fantastische nieuwbouw villa. Deze diversiteit zorgt ervoor dat je je geen dag verveelt.

Als Boormeester/Allround medewerker buitendienst ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor het uitvoeren van verticale grondboringen die gebruikt worden als energiebron voor warmtepompsystemen. Je zorgt ervoor dat de bronnen optimaal presteren en dat deze zowel onder- als bovengronds netjes afgewerkt zijn. Om dit te bereiken werk je met professionele machines zoals een minigraver en boorwagen. Naast het uitvoeren van grondboringen kun je ook ingezet worden voor hun zusterbedrijf voor bronbemaling. Op termijn willen zij je ook graag kennis laten maken met installatietechniek.

Functie-eisen

• Je sleutelt graag en hebt ervaring in het werken met grote machines.
• Ervaring in de grondbewerking is erg handig maar geen vereiste.
• Vrachtwagenrijbewijs en VCA certificaat is een pré of je bent bereid dit te behalen.
• Je bent leergierig en je werkt graag in de buitenlucht.
• Je werkt goed in een team maar kunt ook prima zelfstandig aan de slag.
• Je werkt nauwkeurig en geconcentreerd en je hebt focus in je werk.
• Je hebt een gezonde dosis humor en je bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken.

Aanbod

• Een vaste baan waarbij je start in een jaarcontract bij Innotherm.
• Salaris volgens de CAO Metaal & Techniek tussen de € 2.100 en € 3.100 br/maand/fulltime afhankelijk van leeftijd en werkervaring.
• 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen, reiskosten en een uitstekende pensioenregeling die grotendeels door de werkgever betaald wordt.
• Reistijd wordt betaald als gewerkte uren of is naar keuze tijd voor tijd op te nemen.
• Investeren in medewerkers vinden zij belangrijk, daarin staat jouw ontwikkeling centraal.
• Regelmatig een vrijdagmiddagborrel en een feestje.

Sollicitatie

De werving & selectie voor deze vacature ligt exclusief bij LOT werving & selectie, je kunt dus voor al jouw vragen contact met mij opnemen, telefoonnummer 06-30736397 (ook buiten kantoortijden). Natuurlijk kun je ook direct solliciteren, graag zelfs! Dit kan per mail of als je dat handiger vindt ook via WhatsApp of met jouw LinkedIn profiel. Ben jij de geschikte kandidaat dan plan ik graag een afspraak in voor een persoonlijke kennismaking. Zo lang deze vacature online staat heb je de mogelijkheid om te solliciteren.