Ben jij de Monteur Mobiele werktuigen wiens hart sneller gaat kloppen van zware machines? Wil jij aan de slag in een klein team waar je jouw kwaliteiten kwijt kunt en waar je alle mogelijkheden krijgt om je verder te ontwikkelen? Dan is deze afwisselende functie van Monteur Landbouwmechanisatie dé baan voor jou!

Voor mijn opdrachtgever Brienen Mechanisatie in Beugen ben ik ter uitbreiding van het team op zoek naar een Monteur Mobiele werktuigen (32-40 uur/wk).

Organisatie

Brienen Mechanisatie is een familiebedrijf met zes medewerkers en is actief in de verkoop, onderhoud en reparatie van onder andere tractoren, landbouwvoertuigen, grondverzetmachines en hoogwerkers. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en als team zorgen zij ervoor dat het werk gedaan wordt.

Functie

Als Monteur Landbouwmechanisatie verricht je samen met collega’s onderhoud en reparaties aan tractoren, landbouwvoertuigen en grondverzetmachines en ben je soms ook bezig met constructiewerk. Je geeft ook uitleg aan klanten over de werking van het materieel. De dag loopt daarbij niet altijd zoals gepland want je begrijpt dat er dagelijks ad hoc reparaties moeten gebeuren, je kunt dus wel tegen een beetje hectiek. Je werkt met name in de werkplaats maar soms ook op locatie bij de klant.

Functie-eisen

• Een MBO opleiding en/of werkervaring richting Mobiele Werktuigen, Landbouwtechniek of Motorvoertuigentechniek.
• Je hebt kennis van dieselmotoren, hydrauliek en elektronica.
• Je bent in bezit van minimaal rijbewijs B
• Je hebt feeling met de landbouw en voelt je thuis in deze sector.
• Je bent klant- en servicegericht en denkt in oplossingen.
• Je bent flexibel, nauwkeurig en je kunt zelfstandig werken.
• Je bent niet bang om de handen uit te mouwen te steken!

Aanbod

Brienen Mechanisatie biedt jou een vaste baan met veel vrijheid in je werk en ruimte voor eigen inbreng in een fijn en collegiaal team. Je krijgt volop de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Zij bieden een goed salaris tussen de € 2200 en € 3500 afhankelijk van leeftijd en werkervaring en prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 25 snipperdagen en 13 ATV dagen. Regelmatig hebben zij een vrijdagmiddagborrel en in de zomer wordt een barbecue georganiseerd.

Sollicitatie

De werving & selectie voor Brienen Mechanisatie ligt exclusief bij LOT werving & selectie, je kunt dus voor al jouw vragen contact met mij opnemen, telefoonnummer 06-30736397 (ook buiten kantoortijden). Natuurlijk kun je ook direct solliciteren op deze vacature, graag zelfs! Ben jij de geschikte kandidaat dan plan ik graag een afspraak in voor een persoonlijke kennismaking en vertel ik je meer over deze mooie baan!