Over LOT

‘Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken’

 

OVER LOT

Vinden, verbinden en versterken

Talent verbinden aan organisaties. Mensen en bedrijven helpen groeien. Dat loopt als een rode draad door mijn loopbaan. Ik houd ervan om met mensen te werken, een luisterend oor te bieden en vervolgens enthousiast en oplossingsgericht aan de slag te gaan. Handen uit de mouwen. 

MIJN WERKERVARING

Vanaf voorjaar 2020 heb ik mijn eigen recruitmentbureau LOT werving & selectie. Voor die tijd was ik bijna 7 jaar actief als zelfstandig ondernemer, samen met een compagnon, onder de naam Flexibility Nijmegen & Land van Cuijk.

In een verder verleden heb ik onder andere gewerkt in de Communicatie & Voorlichting bij Stork en de gemeente Bergen en als Recruiter bij Tempo Team in Boxmeer. 

Naast mijn ervaring ‘in de Communicatie’ zit ik inmiddels al zo’n 17 jaar in de arbeidsbemiddeling en ik hoop dit nog zeker tien jaar te mogen blijven doen!

MIJN IDEALE WERKWEEK?

Mijn week is geslaagd als ik leuke en goede gesprekken heb gevoerd met kandidaten en/of opdrachtgevers, een boeiende rondleiding heb gehad bij een klant en passende kandidaten heb gevonden voor mijn vacatures. En het liefst heb ik natuurlijk iemand blij gemaakt met een nieuwe baan of collega! 

LOT privé

Ik breng graag tijd door met mijn familie en vrienden. Ik ga regelmatig naar festivals of gezellig naar een terras. Maar ik vind het ook heerlijk om de rust op te zoeken en het bos in te gaan met onze honden. Ik sport regelmatig om fit te blijven, zing in een rockband en ik ben een gepassioneerd amazone. Een trail te paard in de Pyreneeën of uitwaaien aan de zee zijn de kadootjes waar ik graag naar uitkijk!

LOT in het nieuws

Ik maak graag een afspraak
voor een kop koffie!

Vragen?