Over LOT

‘Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken’

 

OVER LOT

Vinden, verbinden en versterken

Talent verbinden aan organisaties. Mensen en bedrijven helpen groeien. Dat loopt als een rode draad door mijn loopbaan. Ik houd ervan om met mensen te werken, een luisterend oor te bieden en vervolgens enthousiast en oplossingsgericht aan de slag te gaan. Handen uit de mouwen.

MIJN WERKERVARING

Tot de zomer van 2020 heb ik samen met een compagnon bijna zeven jaar mijn eigen recruitmentbureau gehad maar dan op franchisebasis onder de naam Flexibility Nijmegen & Land van Cuijk. Daarvoor werkte ik bij de gemeente Bergen, eerst in de Communicatie & Voorlichting en later als Adviseur Dienstverlening.

In een wat verder verleden heb ik ruim zeven jaar als recruiter gewerkt bij Tempo-Team in Boxmeer op de afdeling techniek, met als klanten onder andere de Stork-bedrijven. Geen toeval, want mijn baan daarvoor was op de afdeling Marketing Communicatie van Stork.

Naast mijn ervaring ‘in de Communicatie’ zit ik dus al zo’n 15 jaar in de arbeidsbemiddeling en ik hoop dit nog zeker tien jaar te mogen blijven doen!

MIJN IDEALE WERKWEEK?

Mijn week is geslaagd als ik leuke en goede gesprekken heb gevoerd met kandidaten en/of opdrachtgevers, een boeiende rondleiding heb gehad bij een klant en passende kandidaten heb gevonden voor mijn vacatures. En het liefst heb ik natuurlijk iemand blij gemaakt met een nieuwe baan of collega! Wanneer ten slotte ook alle systemen doen waarvoor ze bedoeld zijn, draagt dat ook zeker bij aan mijn werkgeluk!

LOT privé

Ik begeef me graag onder de mensen en breng veel tijd door met mijn familie en vrienden. Ik ga regelmatig naar festivals (oké, nu even niet) of gezellig naar een terras. Maar ik vind het ook heerlijk om de rust op te zoeken en door de bossen te wandelen met onze honden, alleen of met mijn dochters. Ik sport regelmatig om fit en scherp te blijven en ik ben een gepassioneerd amazone. Een trail te paard in de Pyreneeën of uitwaaien aan de zee zijn de kadootjes waar ik graag naar uitkijk!

LOT in het nieuws

Ik maak graag een afspraak
voor een kop koffie!

Vragen?