Voor mijn opdrachtgever, RESER Robot Technology in Uden, zoek ik ter uitbreiding van hun team een Technician voor de functie van Robot Engineer (32-40 uur/wk, vaste baan). 

Organisatie

RESER is een dynamisch en internationaal bedrijf, gespecialiseerd in robot technologie. Focus ligt sinds de oprichting in 2004 met name op de chip industrie. Op dit moment werken er zo’n 45 medewerkers aan projecten voor klanten in Azië, Amerika en Europa. Je komt te werken in een fijn team van collega’s met veel vrijheid in je werk en alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Functie

Gezien de sterke groei van dit hi-tech bedrijf zoek ik een handige technische collega voor het reviseren, repareren en testen van robots. Afhankelijk van je opleiding en werkervaring kun je op je eigen niveau aan de slag! Op dit moment is er vooral behoefte aan een ervaren engineer die mechanisch zeer handig is en het leuk vindt om te sleutelen. Heb je daarbij ook kennis en ervaring in elektronica en programmeren, dan is dat een pré.

Functie-eisen

  • MBO werk- en denkniveau, richting werktuigbouwkunde, elektronica, mechatronica of autotechniek.
  • Je bent leergierig en je bent een aanpakker.
  • Je kunt goed in teamverband maar ook zelfstandig werken.

Aanbod

  • Een goed salaris tussen de € 2500 en € 3500 afhankelijk van leeftijd en werkervaring.
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 25 snipperdagen, 13 ATV dagen en een bonusregeling.
  • Vaste baan met veel vrijheid in je werk en ruimte voor eigen inbreng.
  • Volop de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien.
  • Je komt te werken in een schone en prettige werkomgeving met fijne collega’s die als team de schouders eronder zet en successen samen viert met regelmatig een borrel of feestje.

Sollicitatie

De werving & selectie van collega’s voor RESER Robot Technology ligt exclusief bij LOT werving & selectie, je kunt dus voor al jouw vragen contact met mij opnemen, telefoonnummer 06-30736397 (ook buiten kantoortijden). Natuurlijk kun je ook direct solliciteren, graag zelfs! Dit kan per mail of als je dat handiger vindt ook via WhatsApp of met jouw LinkedIn profiel. Ben jij de geschikte kandidaat dan plan ik graag een afspraak in voor een persoonlijke kennismaking. Zo lang deze vacature online staat heb je de mogelijkheid om te solliciteren.