“Ik werk met veel plezier bij RESER. Ik heb fijne collega’s en iedereen staat voor je klaar wanneer je hulp vraagt. We werken aan Robots waarbij duurzaamheid, nauwkeurigheid en kwaliteit erg belangrijk is. De werksfeer is goed, het werk is gevarieerd en je krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.” –  Mark Spijkers, Robotica Engineer bij RESER.

Voor mijn opdrachtgever RESER Robot Technology in Uden zoek ik ter uitbreiding van hun team een Robotica Engineer (32-40 uur/wk, vaste baan). 

Organisatie

RESER Robot Technology is een dynamisch en internationaal bedrijf gespecialiseerd in robot technologie. Focus ligt sinds de oprichting in 2004 met name op de chip industrie. Op dit moment werken er in Nederland zo’n 45 medewerkers aan projecten voor klanten in Azië, Amerika en Europa.

Functie

Gezien de sterke groei van RESER zoek ik een handige technische collega voor het reviseren, repareren en testen van robots en toebehoren voor de halfgeleider industrie. Het schrijven van procedures en contact met leveranciers en klanten voor het telefonisch verlenen van service kan ook tot jouw taken behoren. Incidenteel voor een kortere periode naar het buitenland voor service bij klanten behoort tot de mogelijkheden.

Ben jij net klaar met jouw technische opleiding of neem je juist veel kennis en ervaring mee? Ben je bijvoorbeeld als automonteur toe aan een nieuwe stap in je loopbaan en wil je werken in een schone en high tech omgeving? Dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren.

Functie-eisen

• MBO werk- en denkniveau richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek, elektronica, autotechniek of vergelijkbaar.
• Je bent mechanisch zeer handig en je vindt het leuk om te sleutelen.
• Interesse in elektronica en programmeren is een pré.
• Ervaring met fout zoeken en oplossen van problemen in elektronische en mechanische hightech producten is een pré.
• Je bent leergierig en je hebt een hands-on mentaliteit.
• Je kunt goed in teamverband maar ook zelfstandig werken.

Er is ook een vacature voor collega’s op HBO niveau, informeer naar de mogelijkheden!

Aanbod

• Een goed salaris tussen de € 2500 en € 3400 afhankelijk van leeftijd en werkervaring
• Prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 25 snipperdagen, 13 ATV dagen, bonusregeling, pensioenregeling, reiskostenvergoeding € 0,35/km en flexibele werktijden.
• Vaste baan met veel vrijheid in je werk en ruimte voor eigen inbreng in een fijn en collegiaal team.
• Volop de mogelijkheden om werkzaamheden te leren, je verder te ontwikkelen en door te groeien.
• Je werkt in een schone en prettige werkomgeving met fijne collega’s die als team de schouders eronder zet.
• Successen worden gevierd met regelmatig een borrel of feestje.

Sollicitatie

De werving & selectie van collega’s voor deze vacature ligt exclusief bij LOT werving & selectie, je kunt dus voor al jouw vragen contact met mij opnemen, telefoonnummer 06-30736397 (ook buiten kantoortijden). Natuurlijk kun je ook direct solliciteren, graag zelfs! Dit kan per mail of als je dat handiger vindt ook via WhatsApp of met jouw LinkedIn profiel. Ben jij de geschikte kandidaat dan plan ik graag een afspraak in voor een persoonlijke kennismaking. Zo lang deze vacature online staat heb je de mogelijkheid om te solliciteren.