Voor mijn opdrachtgever, RESER Robot Technology in Uden, zoek ik ter uitbreiding van hun team een Senior Robotica Engineer.

Organisatie

RESER Robot Technology is een dynamisch en internationaal bedrijf gespecialiseerd in robot technologie. Focus ligt sinds de oprichting in 2004 met name op de chip industrie. Op dit moment werken er in Nederland zo’n 45 medewerkers aan projecten voor klanten in Azië, Amerika en Europa.

Ik werk al ruim vier jaar met veel plezier bij RESER. Het is een club gezellige en gemotiveerde collega’s waar kwaliteit bij iedereen hoog in het vaandel staat. De robots waarmee we werken dagen me nog steeds uit en ik leer nog elke dag bij.” – Wouter de Mol, Service Engineer bij RESER.


Functie

Je gaat pro-actief meebouwen aan RESER tot bedrijf wat excelleert in revisie van componenten voor de halfgeleider industrie. Je gaat je bezig houden met het reviseren, repareren en testen van robots en toebehoren en gaat (beginnende) productie engineers vakinhoudelijk begeleiden en ondersteunen. Het schrijven van procedures, documenteren van werkzaamheden en contact met leveranciers en klanten behoort ook tot de taken. Incidenteel voor een kortere periode (< week) naar klanten in het buitenland behoort tot de mogelijkheden.

Je krijgt alle mogelijkheden om bij interesse door te groeien naar bijvoorbeeld een functie richting Development, Sales of Inkoop.

Functie-eisen

• MBO+/HBO werk- en denkniveau richting elektrotechniek, elektronica, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar.
• Goede beheersing van de Engelse taal.
• Ervaring met fout zoeken en oplossen van problemen in elektronische en mechanische hightech producten is gewenst.
• Je bent klantgericht en kwaliteitsbewust.
• Je kunt goed in teamverband maar ook zelfstandig werken.


Aanbod

• Een goed salaris tussen de € 2500 en € 4000 afhankelijk van leeftijd en werkervaring
• 25 snipperdagen, 13 ATV dagen, bonusregeling, pensioenregeling, reiskostenvergoeding van € 0,35 per km en flexibele werktijden.
• Vaste baan met veel vrijheid in je werk en ruimte voor eigen inbreng in een fijn en collegiaal team.
• Volop de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien naar Development, Sales, Inkoop of Service Engineer.
• Je werkt in een schone en prettige werkomgeving met fijne collega’s die als team de schouders eronder zet.
• Successen worden gevierd met regelmatig een borrel of feestje.

Sollicitatie

De werving & selectie voor deze vacature ligt exclusief bij LOT werving & selectie, je kunt voor al jouw vragen contact met mij opnemen, telefoonnummer 06-30736397 (ook buiten kantoortijden). Natuurlijk kun je ook direct solliciteren, graag zelfs! Dit kan per mail, WhatsApp of met jouw LinkedIn profiel. Zo lang deze vacature online staat heb je de mogelijkheid om te solliciteren.