CNC draaier

Bedrijf:  Metaalindustrie
Standplaats:  Land van Cuijk
Dienstverband  Vaste baan
Geplaatst op:  4 januari 2021

Je kunt als ervaren CNC draaier natuurlijk kiezen waar je wil gaan werken dus… Wat vind jij belangrijk bij het maken van die keuze? Wil jij een vierdaagse werkweek en flexibel zijn in hoe laat je ’s morgens start met je werk? Of zoek jij een fulltime baan bij een professioneel en groeiend bedrijf met een fijne en informele sfeer en ruimte voor eigen inbreng? Staat een goed salaris en 13 extra vrije dagen bovenaan jouw lijstje? Je hebt geluk, mijn opdrachtgever in het Land van Cuijk biedt dit namelijk allemaal!

Wat ga je doen?

Als CNC draaier ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct uitvoeren van draaibewerkingen, bestaande uit verschillende materialen zoals staal, RVS en Duplex. De producten waar je aan werkt zijn heel divers en je vindt deze dan ook terug over de gehele wereld.

Wat vragen wij?

Je werkt nauwkeurig, je bent flexibel en je kunt zelfstandig werken. Je denkt graag mee in het belang van de klant. Daarnaast vind je het leuk om jezelf te ontwikkelen én de organisatie mee te helpen om continue te verbeteren. Verder vragen wij:

– een technische MBO opleiding richting verspaning en minimaal twee jaar werkervaring in de metaalindustrie als CNC draaier;
– goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal in woord en geschrift;
– je kunt tekeningen lezen en hebt kennis van meettechnieken t.b.v. het controleren van de producten;
– je hebt kennis van CNC besturing(en), bijvoorbeeld Siemens, Heidenhain, Fanuc of Fagor.

Wat bieden wij?

Een vaste baan in een leuk team met een 4-daagse werkweek (5 weken van 4×9 uur, 6e week 5×9 uur) én flexibele werktijden! Verder een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 24 snipperdagen en 13 ATV dagen. Je krijgt volop de mogelijkheden om jezelf verder de ontwikkelen.

Interesse?

Wil jij aan de slag als CNC draaier? Solliciteer dan direct! Bij voorkeur door het formulier op deze pagina in te vullen en jouw cv bij te voegen. Wil je meer informatie? Bel me gerust op telefoonnummer 06-30736397 (ook buiten kantoortijden bereikbaar).

SOLLICITEER DIRECT

    CONTACT

    Nog vragen over de vacature?

    Vragen?