Systeembeheerder

Bedrijf:   Technisch bedrijf
Standplaats:  Eindhoven
Dienstverband  Vaste baan, fulltime, direct op contract
Geplaatst op:  8 oktober 2020

Voor een van mijn opdrachtgevers in Eindhoven zoek ik ter versterking van hun team een Systeembeheerder (vaste baan, fulltime).

Vind jij het een uitdaging om advies te geven voor afhandeling van IT gerelateerde problemen? Werk je met passie aan continue verbetering en ontwikkeling? Ben je analytisch, klantgericht en communicatief sterk? Dan ben jij de Systeembeheerder die we zoeken!

Bedrijfsprofiel

Mijn opdrachtgever behoort tot de grootste en modernste oppervlaktebehandeling bedrijven van Nederland. Naast kwaliteit, technologische kennis en een klantgerichte instelling hechten zij veel waarde aan een goede werksfeer.

Wat ga je doen?

Als systeembeheerder fungeer je als koppeling tussen management, eindgebruikers en de centrale IT-afdeling. Je maakt deel uit van een internationaal team van systeembeheerders. Je bent verantwoordelijk voor o.a.:

 • Het aanbieden van technische ondersteuning of training aan t.a.v. systemen en netwerken.
 • Het installeren, configureren en aanpassen van software en hardware.
 • Je werkt samen met collega’s van de centrale IT-afdeling en andere systeembeheerders voor het verbeteren van productie- en ondersteunende processen met behoud van normen en functionaliteit.

Wat vragen wij?

Je bent een teamplayer die klantgericht, besluitvaardig, communicatief sterk, betrokken en resultaatgericht is. Je hebt een opleiding of een aantoonbaar werk/denkniveau op MBO+ niveau (ICT, bedrijfskunde of gelijkwaardig) met enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Pre’s zijn: aantoonbare ervaring met o.a. ITIL (projectmanagement, uitgebreide kennis van algemene IT-diensten en oplossingen), kennis van MS Office, ERP-systemen en de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende, afwisselende en verantwoordelijke functie in een dynamische, groeiende organisatie met een open en informele bedrijfscultuur
 • Een goed salaris volgens de CAO Metaal en Techniek, afhankelijk van leeftijd en werkervaring tussen de € 2685 en 3540 bruto/maand.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; zoals een goede pensioenregeling, 25 snipperdagen en 6,5 ATV dagen en mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.

Interesse?

Spreekt deze vacature van Systeembeheerder je aan? Solliciteer dan bij voorkeur door het formulier op deze pagina in te vullen en stuur jouw cv met een korte motivatie mee. Wil je meer informatie? Bel me gerust op telefoonnummer 06-30736397 (ook buiten kantoortijden bereikbaar).

SOLLICITEER DIRECT

  CONTACT

  Nog vragen over de vacature?

  Vragen?