Heb jij kennis en ervaring in de keuken-/interieurbouw en wil jij aan de slag in een klein team van collega’s om samen de weg in de slaan van verdere groei? Dan kom ik graag met je in contact!

Voor mijn opdrachtgever Arts Keukens in Rijkevoort ben ik ter uitbreiding van het team op zoek naar een zelfstandige en enthousiaste Werkvoorbereider Interieurbouw (fulltime, vaste baan).

Organisatie

Bezieling, beleving en emotie. Sinds 1973 zijn dit de drie belangrijkste pijlers onder het succesvolle concept van Arts Keukens. Silfran en Marian Peeters zijn de gezichten achter het bedrijf. Samen met hun team van ontwerpers, meubelmakers en monteurs creëren zij droomkeukens en of maatwerk interieur voor hun klanten. Het is een familiebedrijf met een gezellige en open sfeer die kwaliteit, tevredenheid en Milieubewust en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel heeft staan.

Functie

In deze veelzijdige functie van Werkvoorbereider ben je een belangrijke schakel tussen verkoop en productie en heb je veel contact met klanten en leveranciers.Jouw primaire taak is om elk project vanaf opdracht tot aan de oplevering perfect te laten verlopen.

Wat zijn jouw werkzaamheden:

 • Bespreken van werkzaamheden met de klant en het afleggen van locatie bezoeken om de keuken in te meten en details van het werk in kaart te brengen.
 • Het maken van afspraken met leveranciers en inkopen van apparatuur en materialen.
 • Je zorgt ervoor dat jouw collega’s in het veld goed geïnformeerd naar de klant gaan en dat alle materialen en gereedschappen beschikbaar zijn.
 • Het bewaken en beoordelen van levertijden, kwaliteit, budgetten en technische haalbaarheid van projecten.
 • Het verfijnen van werktekeningen zodat de productie ermee aan de slag kan.
 • Je zorgt voor een correcte uitvoering van het werk in de werkplaats en bij de klant en springt bij waar nodig.


Functie-eisen

Alles wat zij produceren is uniek en dat vraagt om uitstekende vakkennis en vakvaardigheden. Om in deze functie aan de slag gaan vragen wij:

 • MBO opleiding richting Meubelmaker of interieurbouw is een must en je hebt kennis van gereedschap en materialen.
 • Enige ervaring als werkvoorbereider in de keuken/interieurbouw is een pré.
 • Je hebt ervaring met het inmeten en uitwerken van projecten.
 • Je hebt kennis van CNC/CAD-systemen (PalleteCAD/Maestro is een pré).
 • Je bent bekend met het inkopen van materialen en apparatuur.
 • Je bent klantgericht, hebt een positieve instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je werkt zeer nauwkeurig en je durft initiatief te nemen.
 • Je werkt graag in een hectische omgeving en je denkt in oplossingen.
 • Je bent in bezit van rijbewijs B.

Aanbod

Elke project is uniek dus dat geeft veel afwisseling in je werk. Naast persoonlijke aandacht is er volop ruimte voor eigen initiatief. Je wordt onderdeel van een enthousiast en fijn team die samen de schouders eronder zet.

Zij bieden een goed salaris volgens de CAO voor de meubelindustrie en meubileringsbedrijven met een salarisindicatie tussen de € 2.150,- en € 2.950,- bruto/maand. Verder mag je rekenen op prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 24 snipperdagen en 12 ATV dagen. De ATV dagen zijn gedeeltelijk opgenomen in een 38,5 urige werkweek en gedeeltelijk vrij opneembaar. Verder organiseren zij jaarlijks een gezellige zomer barbecue en schuif je met jouw collega’s aan voor een Kerstdiner in de prachtige en gezellige kookstudio gevestigd in de showroom van Arts keukens.

Sollicitatie

De werving & selectie voor de vacature bij Arts Keukens ligt exclusief bij LOT werving & selectie, je kunt dus voor al jouw vragen contact met mij opnemen, telefoonnummer 06-30736397 (ook buiten kantoortijden). Natuurlijk kun je ook direct solliciteren op deze vacature, graag zelfs! Ben jij de geschikte kandidaat dan plan ik graag een afspraak in voor een persoonlijke kennismaking en vertel ik je meer over deze mooie baan én over Arts Keukens